About Me

Nogmaals welkom op mijn site! Ik ben dus Robert Wester a.k.a "Brokencore".

Op dit moment ben ik 20 jaar en woon in Biddinghuizen. Sinds 1990 woon ik hier samen met mijn ouders en mijn 6 jaar jonger broertje. Geboren ben ik in het ziekenhuis van Emmeloord op 22-04-1988. Voordat we naar Biddinghuizen verhuisden heb ik 2 jaar in Nagele gewoond.

In mijn peuter tijd heb ik op peuterspeelzaal "De Woelwaters" gezeten. Met mijn 4e levenjaar ben ik naar de basisschool De Rank gegaan (tegenwoordig De Tamarisk). Acht jaar later was het dan eindelijk zover dat ik naar het voortgezet onderwijs mocht. Mijn keuze is gevallen op Veluwerand in Harderwijk (tegenwoordig Spectrum). Dit is een VMBO school, en heb daar de opleiding "VMBO Kader Niveau 4 Elektrotechniek" gevolgt. Omdat mijn hobby elektronica / ICT is, kwam deze opleiding daar veel mee overeen.

Na deze 4-jaririge opleiding met succes te hebben afgerond ging ik naar het MBO. Ik doe daar op dit moment de opleiding "Telecom/ICT" op Landstede Harderwijk. Deze opleiding sluit echt aan bij mijn hobby, en ik vermaak me er dan ook best. Op het moment van schijven zit ik in de laatste weken van mijn eindstage.

Nickname Brokencore

In den beginnen was mijn nickname op internet "BHZ-Robert". De letters BHZ stonden voor Biddinghuizen. Ik stond onder deze naam bekent bij veel forums en websites. Na een tijd vond ik deze naam erg onprofessioneel staan. Dus tijd voor een nieuwe, alleen dat bleek nog niet zo heel makkelijk. Dit was rond eind 2005, aangezien internet toen al aardig vol was met nicknames en ik per se een unieke naam wou hebben was dit een hele klus.

Op een moment zat ik op het forum Gathering of Tweakers een AMD vs Intel topic te lezen en daar werden allemaal bash-namen voor nieuwe processoren verzonnen. Zo ook de "AMD Brokencore", ik gooide dat Brokencore eens in google. Er kwamen geen resultaten uit dat Brokencore al ergens in gebruik was. Brokencore stond ook nog best mooi, was makkelijk uit te spreken en te onthouden. Dat is dus mijn nieuwe nickname geworden :-).